Logo_Bouhuisen

Aangenaam kennis te maken!

Een nieuwbouwwijk ontwikkelen is geen eenvoudig proces maar met ons enthousiasme, kunde en doorzettingsvermogen ontstaan er complete woningen die voor de koper een echt thuis creëert, hun thuis. Als projectontwikkelaar is het belangrijk dat je luistert naar het verlangen van de koper. Bij de Bouhuisen Groep staat daarom centraal: een gelukkige koper!

De Bouhuisen Groep is een onafhankelijk projectontwikkelaar die zich toelegt op het (uit) ontwikkelen van woningbouwprojecten. De feitelijke bouw wordt uitbesteedt aan sterke partners. Veelal betreft het private grondexploitaties, maar we realiseren ook nieuwbouw via publiek-private samenwerkingen (bouwclaimmodel).

Wij beheren het gehele proces en naast de afdeling projectontwikkeling hebben we een eigen verkooporganisatie om de kopers van onze woningen optimaal van dienst te zijn. Door de korte lijnen is het voor ons mogelijk om een ruim aanbod van koperswensen te realiseren, de individuele behoefte van de toekomstige bewoner staat bij ons centraal.

Al vele jaren is ons bedrijf actief in de woningbouw en hebben inmiddels al vele honderden woningen gerealiseerd in zowel dorpen als steden. Afgelopen jaren onderscheiden wij ons door woningen te ontwikkelen welke voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft energiezuinigheid. Wij kiezen er daarom voor om op grote schaal nieuwbouwwoningen uit te voeren met een solarssysteem.

Met een team van professionals is onze missie om samen met onze vaste partners en bedrijven uit de regio, op kleine schaal en met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid woningen te creëren waarbij de nieuwe bewoner centraal staat.

Niet zomaar een projectontwikkelaar…
Wij doen altijd net dat beetje meer.

Samen maak je het verschil, Iedereen vervult zijn of haar specifieke rol om tot een optimaal resultaat te komen, ten alle tijden staan zij voor u klaar!
Onze organisatie bestaat uit een gezellig team van professionals welke vanaf de initiatie tot en met de sleuteluitreiking het ontwikkelingsproces beheersen.